Странице

28. 11. 2010.

Ljubavni savjeti



10 pogrešaka žene čine s muškarcima

To je s pravom rekao da su muškarci s Marsa, a žene su s ljubavne Venere. Ipak, oni dijele jakog magnetskog atrakcija jedni za druge. Kao i za muškarce, ne možete živjeti s njima ili bez njih. Uznemirujući kao oni svibanj biti, nitko ne može poreći vrstu uzbuđenja donose u život žene. Vi svibanj naletjeti na budući dečko u klubu, a brojevi se razmjenjuju ljubav. Nekoliko datume kasnije (koji ste mislili da su savršeni) on odlagališta vas! Pitate se zašto ljubav? Ovdje je popis od 10 žena najčešće savjeti greške čine s muškarcima u ljubavnom životu.
1. Biti previše dostupni
Važno je biti tu za njega, međutim ljubavno, biti na raspolaganju cijelo vrijeme je strogo ne-ne. Šanse su ljubav da će vam uzeti zdravo za gotovo u dugoj vožnji. Vi svibanj također naići kao očajna žena pokušava stvarno teško za njega. Muškarci imaju tendenciju ljubavno da se privlače djevojke koje su malo zahtjevna dobiti ljubav. Pokažite mu da i vi imate puno u životu uz njega.
2. Budući da je nepraktično
Mnoge žene žive u ljubavno vilinsko carstvo, gdje oni pretpostavljaju da njihov čovjek da bude njihov Princ Šarmantan ljubavi. On neće biti najsavršeniji čovjek na svijetu i što je najvažnije, on ne će biti besprijekorna. Svatko ima neke negativne aspekte u njima, tako da ćete morati prihvatiti ga zajedno sa svojim nedostacima.
3. Previše Iskren Too Soon
Nikada nemojte biti previše iskren vrlo brzo. Nemojte ići o dijeljenju intimne detalje o Prvi datum sama. Vi svibanj pravedan rodila vaš datum. Upoznajte jedni druge treba korak po korak. Potrebno je vrijeme. Osim toga, muškarci također imaju tendenciju da se pronaći žene koje nisu jako otvorena o sebi u početnim fazama vrlo zanimljiv i sa aurom misterije oko njih.
4. Previše lakovjeran
Povjerenje je važno. Međutim, nikada ne vjeruj onome tko slijepo u 'uzimajući-to-know "fazi. To ne znači da idete o pokazujući im da ste sumnjičavi. To je samo da ne možete jednostavno treba vjerovati u ljubav svakoj riječi što kažu. Muškarci imaju tendenciju da se laskati ženama da se pojavi šarmantan. Oni također mogu staviti gore lažne ispred da se pojavi više privlačan. Potrebno je držati oči i uši otvorene kako bi se uhvatiti varanje od pravih. Djevojke imaju vrlo jak šesto čulo. Pustiti da malo mrdati u vas voditi na putu.
5. Budući da je control freak
Nemojte biti tako opsjednut uzimanja naknade svih vremena. Bilo da je planiranje za datum ili rezervacije, ponekad je u redu da se opustiti i neka čovjek ne rade. On pomaže ljubavi da poboljšate svoj muški ego i čini ih osjetiti snažan za brigu o vama. Ali ako idete o bitak control freak ljubavi i uzimanje ukupno zadužen za njihove živote, to samo može ih otjerati.
6. Predstavljajući se kao netko drugi
Nikada ikada pretvarati. Muškarci koji mrze žene su lažni i strah da se bude. Budući da je ugodno u svojoj koži sama po sebi je uključite. Uvijek biti ponosni o osobi koju ljubav su i nikad srama o sebi. Samo budi ono što jesi i ti samo će učiniti dobro. Na kraju dana, čak i ako odnos ne radi, zašto bi želite biti s nekim tko ne prihvati li način na koji se? U tom slučaju ljubav, čak i ako je odnos funkcionira, to će potrajati cestarina na vas praveći se da živjeti do svoje očekivanja svih vremena. To je najbolja opcija ljubavi da mu je uvid u pravi ste na samom početku.
7. Očekujući čovjeka da učini prvi potez
Tko utvrđenim pravilo da muškarac mora napraviti prvi korak? Istraživanja otkriva da su muškarci žene koje su napraviti prvi potez vrlo privlačan ljubav. To ukazuje na njihov visoki stupanj povjerenje i neovisnost koji su dvije velike turn-on-a među ženama.
8. Previše Feminine
Muškarci koji mrze žene naljute za male stvari, uvijek galamiti nad  ljubavnu svoju težinu, šminku i druge takve djevojčica teme. Oni više vole netko se mogu identificirati i osjećati udoban okolo. Overreacting za sve oko sebe, govori non-stop, a najviše od svega grintav o apsolutno sve će učiniti da se osjeća da je on zapeo ukupno bimbo. Ako je među 99% muškaraca koji su u potrazi  ljubavi za mozga više od ljepote, vi ste sigurni da se bačena ljubav!
9. Preutopljavati
Kada ste izlazak na datum čine ga točku na nikad više haljina. Istina je da su muškarci privlače žene maskirati se dobro, no, oni ne mogu stajati žena s glasnim dressing smislu. Nemojte maskirati se toliko i da ste završili izgleda kao božićno drvce. On samo može osjećati neugodno čak i hodati s vama. Također imajući vaše šminka minimalistički je nešto što biste trebali držati u mom. Ne zaboravite da dobra odjeća i ljubavna šminka samo poboljšati svoju ljepotu, a ne ga zamijeniti ljubavno. Ide preko vrha bi poruku da nisu sigurni u sebe.
10. Dobivanje Intimna prerano
. Dobivanje fizički intimne prebrzo svibanj rezultat u čovjeku uzimajući u pogrešne ideje o vama. Također je moguće da, vi svibanj naići na kao 'previše na raspolaganju ". Muškarci vole žene koje su teško dobiti. Dakle, uzmite vremena i upoznajte jedni druge prije ljubav nego uzimanje korak dalje.
Ako slijedite sve te pravila i još uvijek ne uspijevaju doći dečko, to je njegov gubitak! Budite spremni za prelazak na i dobiti taj Princ Charming za sebe.
Što tražite u muškaraca?
Djevojke koje su zbunjeni o tome što su oni u potrazi za svojim idealnim čovjek mora nastojati ovu ljubav kviz.