Странице

28. 11. 2010.

Ljubavi i praštanja




Kako se ove dvije riječi, ljubavi i praštanja promijeniti vaš cijeli pogled na život? Prvo, morate staviti svoje povjerenje u nešto veće od sebe. Možete ga zovu Bog, Duh, Budda, bez obzira na vjere, povjerenje da je veći plana (može to biti lekcija u oproštenje?) Od Vaše svakodnevne brige. Ono što je najvažnija pouka što možete naučiti, a ovdje na zemlji? Ljubav i Praštanje. Ali kako doći do Ljubav dio ako imate mržnje u svom srcu? Oprostiti. To zvuči tako jednostavno, a opet to može biti najteža stvar koju možete učiniti u ovom životu.

Bili ste nepravdu ili netko izdao, kako možeš pustiti da idu? Oprostiti. Oprosti, a to će se postaviti svoje srce besplatno. Ovdje su neki koraci koje možete doći. Osjeti svoj bijes, osjećaju vašu tugu, osjećam sve što je Vam je potrebno za sve one emocije, zapisati, a zatim ga bacite. Dajte sebi određenom vremenskom razdoblju u kojem više neće dalje ići na s tim emocijama. Sada dolazi hard dioljubav, pokušava sebe uvjeriti da je druga osoba zaslužuje da bude oprošteno. Svaki put kada ovaj nauditi dolazi u vaše srce, reći za sebe: "Ja oprostiti" ime "za ono što su učinili". Svaki put kada pokrenete ići preko scenarij, i početi da se ljuti ili tužni, umjesto da ga zamijenite s "ja oprostiti" ime "za ono što su učinili". Možda nećete vjerovati što govoriš na prvom mjestu. No, slanje poruka da se u svemiru vjerojatno će pomoći razbiti lanac crne energije koja vas povezuje s nevidljiva linija mržnje.

Nadam se da će pogoditi vam jedan dan. Možete pustiti ga otići, mržnju, bijes, izdaja, kako si je nanesena nepravda i mirnom zavoljeli trenutak uistinu osjećam taj oprost. Najbolji mogući način da se razbije lanac mržnje koji vas povezuje po nevidljivi vezu, je da stojim i lice te osobe i istinski vjerujući i osjećaj u srcu ono što vam reći za njih. "Bez obzira što si učinio za mene, opraštam ti" To je uistinu razoružanje, a može razbiti taj link koji vas povezuje. To je to! To može biti dugo i teško zadatak doći do da je jedan jednostavan liniju.

Što to osjećaju kao? Nakon što ste postavili jedni druge besplatne, vaše srce osjeća upaljač, imate neodoljiv osjećaj mir. Vi odjednom shvatiti sve, razlog zbog kojeg ste ovdje, lekcije koje trebate naučiti, dok na ovoj zemlji ravnini. Vi nikada neće biti isti, jer u svakoj situaciji možete se početi osjećati suosjećanje, poniznost i zahvalnost prema svojim kolegama putnike ovdje na zemlji. Možete opet zaljubljen. Vi ste blistava se kreće naprijed u životu.